sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Kahdeksan asiaa

Sain tällaisen tunnustuksen Helkky virkkaa bloggaajalta, kiitos !
Tunnustukseen kuuluu, että pitää paljastaa itsestään kahdeksan asiaa ja jakaa tunnustus eteenpäin kahdeksalle bloggaajalle. 
Tässä kohtaa tämä meneekin vaikeaksi.

Mutta yritetään...

1. Olen omasta vapaasta tahdostani tällä hetkellä työtön, k
otirouva, kodin hengetär...miksi nyt sitte haluaakin itseään kutsua. Mietin mitä ihan oikeasti haluan tehdä ja varmaan ensimmäistä kertaa elämässäni kuuntelen itseäni. 

2. Rakastan kaikenlaista käsillä tekemistä, sen takia toteutuin nuoruuden haaveeni ja valmistuin artesaaniksi 2011. Ehkä vielä joku päivä työnikin löytyy tältä alalta.

3. Rakastan eläimiä, itselläni on koira ja pari akvaariota. Enemmänkin olisi jos asuisimme maalla ja olisi enemmän tilaa. Lammas ja aasi olisi mukavia. Ja suuri haaveeni on päästä Afrikkaan hoitamaan apinoita. Tai ei se ole pakko olla Afrikka kunhan on apinoita.

4. Haluan matkustaa Alaskaan.

5.Olen aika laiska siivoamaan, "perussiisteys" on ok mutta kaikki muu on liikaa. Meillä on seinällä teksti " A clean house is a sign of a wasted life."

6. Olen asunut Salossa 28 vuotta mutta syntyjään pohojanmaalta. 

7. Omistan ihan liikaa harrastuksiin liittyviä kirjoja. Mutta en silti raaski luopui yhdestäkään.

8. Elämäni tarkoitus on elämä itsessään. 

Tunnustuksen jaan eteenpäin seuraaville blogeille mutta näitä ei taida olla ihan kahdeksaa

6 kommenttia:

 1. Kiitän tunnustuksesta ja jään pohtimaan, tunnustanko itsestäni jotain uutta blogissani. Perinteisesti en ole jatkanut näitä ketjutuksia, mutta aina silloin tällöin kerron kyllä satunnaisia asioita itsestänikin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin, samaa minä tässä pohdin pari päivää, oli nimittäin ensimmäinen kerta kun tällaisen pistin jakoon ja saattapi olla, että jää viimeiseksi :-)

   Poista
 2. Kiitos tunnustuksesta! Olen itse tosi huono laittamaan näitä eteenpäin, mutta katsotaan, katsotaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, eihän näitä ole pakko laittaa eteenpäin. Ei oikeen ole munkaan juttu mutta tulipahan nyt edes kerran laitettua :-)

   Poista
 3. Voi kiitos Maija-Leena tunnuksesta, olen hyvin otettu! (: Kyllä varmasti vielä löydät haaveammattisi ja pääset toteuttamaan unelmiasia! Itsekkin yritän tässä vielä pähkäillä mitä haluaisin tehdä, ja tällä hetkellä suuntaan puutarhapuolelle. Että sinne olis tarkotus hakea ja toivottavasti tykkään niin paljon että siitä voisi tulla ammatti. Hyvää kevättä sinne Saloon ja iloisia käsityä päiviä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puutarha hommat kuulostaa kans tosi mielenkiintoiselta. Saattaisi sopia sulle :-)

   Poista