keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Kirje Minulle

Luin blogista Hidasta elämää Kirjeen minulle. Se oikeasti oli suunnattu juuri minulle, Maijalle, tosin alunperin jollekin toiselle Maijalle, mutta kosketti juuri tässä ja nyt tänä päivänä minua todella kovin.
Olen juuri irtisanonut itseni ja hypännyt tyhjän päälle. Yritän kovasti irtaantua epämukavasta työyhteisöstä....suurimman osan aikaa olen itsevarma ja tiedän mitä teen. Mutta valitettavasti tuossa paikassa työskentely aiheuttaa sen, että välillä alkaa epäilemään itseäänkin, voiko tämä olla totta vai olenko käsittänyt jotain väärin. (Tosin terapeutti vahvisti ajatukseni:-)) Mutta onneksi tuo tunne menee nopeasti ohi.

Nyt kuitenkin sitaatti, joka koskettaa "Sinun voimasi kumpuaa aitoudesta ja rehellisyydestä! Olet valovoimainen juuri tuollaisena. Anna itsellesi rauha, anna armo. Kukaan muu ei sitä sinulle voi antaa. Nauti jokaisesta naarmusta ihollasi, kyyneleestä silmässäsi. Päästä irti, rentoudu, anna palaa. Ole vapaa. Ei elämä niin vakavaa ole; et sinä ole niin vakava! Sinun ei tarvitse esittää vahvaa, koska olet jo sellainen. Sinun ei tarvitse esittää kaunista ja hyvinvoivaa, koska olet jo sellainen! Usko, että elämä kantaa, antaa sinulle juuri ne asiat, joita tarvitset. Sopivan määrän kullakin hetkellä. Älä puske ja purista; älä tavoittele, vaan ala ottaa vastaan. Lopeta näkeminen, niin näet. Lopeta kuunteleminen, niin kuulet. Lopeta tunteminen, niin tunnet."

Enään kuusi päivää ja sitten koittaa pitkä kesäloma....ja sen jälkeen en tiedä mitä, mutta sellainen tunne on, että jotain uutta ja mukavaa on tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti